Close

Дигитален Дизайн на Усмивка

В модерния свят на съвремието, увереността и самочувствието са от първостепенна важност за успеха на човек. Красивата усмивка е неизменна част от добрия и здрав вид.

Дигиталният дизайн е средство за моделиране и визуализиране на усмивката. Дизайнът съобразява моделирането на усмивката с характера на човек. На базата на иновативна технология и познанията по естетика и красота, екипът на Клиника Авангард Дентал създава неповторими усмивки с уникален чар. Всяка усмивка е отделна вселена и носи своя заряд.

Изработеният дигитален проект се материализира – по данните от проекта се изработват всички елементи на промяната(временни фасети, корони и мостове) от специални стоматологични материали. Изработените протетични елементи се фиксират върху собствените зъби без предварителна обработка и се носят няколко месеца. Дигиталният проект става реален.

През периода на адаптиране се правят директни корекции по фасетите, короните, мостовете, линията на усмивката, съотношенията, формите, големините и цветовете. Методиката цели да покаже Големия ефект на Малкия детайл.

Това дава спокойствие, сигурност и комфорт. Усещане и възможност за контрол на промяната и пряко участие в нея. Този метод е Авангардът на естетичната дентална медицина. Това е Пътят към Успеха, който гарантира 100% индивидуалност и неподражаемост.

Да извървим заедно Пътя към Усмивката!

Запиши час или се обади на тел: +359886240824

  • Адрес

    гр. Карнобат бул. Москва 20

  • Телефон

    +359 886 240 824

  • Работно време

    от 9:30 до 19:00