Нуждата от ново лице на денталната медицина ражда идеята и проекта за Клиника Авангард Дентал. От този момент приоритет на денталната практика е специализирано обучение и работа в областта на имплантологията и естетиката, следвайки и създавайки авангарда в денталната медицина.

Авангард Дентал отваря врати през 2011г. и разполага с един дентален кабинет в гр. Карнобат на бул. Москва 20. През месец юли 2014 година на тържествена презентация бе показан и официално открит втори изключително иновативен дентален кабинет. На церемонията по откриването на гостите е представен филм демонстриращ инженерни иновации и авангарден стил.

До този момент предизвикателствата в професията поема един дентален лекар и две изключителни медицински сестри. Разширената база довежда до увеличаване на екипа. Към нас се присъедини още един дентален лекар и един дентален асистент.

В началото на 2016 година Авангард Дентал претърпява поредното и най голямо разширение до момента. Клиниката се сдобива с изцяло обновено и по голямо фоае рецепция, още един дентален кабинет, рентгенов кабинет и ново стерилизационно помещение. Проектът включва още конферентна зала, стая за почивка, офис , допълнителни санитарни възли и авариен изход.

В концепцията Авангард Дентал на първо място е екипът, като се мисли и работи в тази посока, за да създадем добър и развиващ се екип. Интересът ни е насочен към съвременната дентална медицина и авангарда в планирането и лечението.

За първи път община Карнобат разполага с дентална рентгенова лаборатория с широк диапазон на видове заснемания.

Авангард Дентал ЕООД е лечебно заведение по дентална медицина, чиято функция е диагностика, насоки и контрол на лечението.

Комуникацията е отличително качество на нашата клиника. Своевременното и правилно общуване с пациентите, позволява направата на гъвкави промени в работният график при необходимост, без те да бъдат ощетени. При планирани в дългосрочен план визити, ние ще се свържем с Вас ден преди насрочената среща по телефонен или електронен път, за да Ви напомним за нея. Този подход прави пациентите ни по спокойни и сигурни в нас. Можете да резервирате час за преглед онлайн.

Д-р В.Монев

Д-р Васил Монев

Лекар по дентална медицина.

Придобита квалификация: МУ – ФДМ – Пловдив 2000-2006 – Магистър.

Изучава и работи орална и пластично-реконструктивна хирургия от 2008г. Практикува дентална имплантология и пластична хирургияот 2010г.

Изучава интегративна медицина, диагностика и лечение в Рим, Италия. Дипломиран в университета Жан Моне, Брюксел, Белгия през 2018г.

Придобита квалификация по Клинична постурология и Оклузо-постурална асиметрия. Притежава лиценз за преподавател по клинична постурология.

 Квалификации по пиезохирургия, лазерна хирургия, естетична имплантология и мекотъканни и костни пластики, образна диагностика.

Редовен член на БЗС, АДМБ, БАП.