За Нас

 

 

След няколко годишна работа в бившата стоматологична клиника в гл. Карнобат се поражда нуждата от ново лице на денталната медицина. Необходима е база за комплексна стоматологична работа. Така се ражда идеята и проекта за клиника авангард дентал. От този момент приоритет на денталната практика е имплантологията и естетичната дентална медицина.

Авангард Дентал отваря врати през 2010 и разполага с един дентален кабинет в гр. Карнобат на бул. Москва 20. През месец юли 2014 година на тържествена презентация бе показан и официално открит втори изключително иновативен дентален кабинет. На церемонията по откриването на гостите е представен филм демонстриращ инженерни иновации и авангарден стил.

До този момент предизвикателствата в професията поема един дентален лекар и две изключителни медицински сестри. Разширената база довежда до увеличаване на екипа. Към нас се присъедини още един дентален лекар и един дентален асистент.

В началото на 2016 година авангард дентал претърпява поредното и най голямо разширение до момента. Клиниката се сдобива изцяло обновено и по голямо фоае – рецепция, още един дентален кабинет, рентгенов кабинет и ново стерилизационно помещение. Проектът включва още конферентна зала, стая за почивка, офис , допълнителни санитарни възли и авариен изход.

В концепцията авангард дентал на първо място е екипа и се мисли и работи в тази посока за да създадем добър и развиващ се екип. Интересът ни е насочен към съвременната дентална медицина и авангарда в планирането и лечението.

За първи път община Карнобат разполага с дентална рентгенова лаборатория с широк диапазон на видове заснемания.

Авангард Дентал ЕООД е лечебно заведение за стоматологична помощ чиято функция е диагностика, насоки и контрол на лечението в стоматологията.

Комуникацията е отличително качество на нашата клиника. Своевременното и правилно общуване с пациентите, позволява направата на гъвкави промени в работният график при необходимост, без те да бъдат ощетени. При планирани в дългосрочен план визити, ние ще се свържем с Вас ден преди насрочената среща по телефонен или електронен път, за да Ви напомним за нея. Този подход прави пациентите ни по – спокойни и сигурни в нас. Можете да резервирате час за преглед онлайн, по телефон или лично.