Aвангард Дентал

Пътят към Успеха

 

 

В модерният свят в който живеем увереността и самочувствието са от първостепенна важност за успеха на човек. Красивата усмивка е неизменна част от добрия и здрав вид.

Пътят към усмивката и успеха е по-приятен и по-лесен с нас. 

 

Дигиталният дизайн на усмивката е средство за моделиране и визуализиране на Вашата усмивка с възможности взаимно да променяме датайлите, да ги коментираме и преосмисляме. Нашата система за дизайн е интуитивна и съобразява всяка отделна усмивка с особеностите на характера на даден човек. Използвайки тези технология и прилагайки познанията си по естетика и красота, ние в Клиника Авангард Дентал създаваме неповторими усмивки, с уникален чар. Всяка усмивка е отделна вселена и носи своя заряд.

 

Дигитален дизайн на усмивката.

Но това не е всичко. Следва да материализираме дигиталния проект. Какво означава? Означава, че по данните от проекта, ние изработваме всички елементи на промяната(временни фасети, корони и т.н.) които може да носите до няколко месеца. Сега вече релано виждате промяната, а не само визуално. Усещате я, ползвате я, свиквате, говорите, усмихвате се, храните се, виждате реакциите на хората около вас и така свиквате с промяната. Не стигнем ли до хармонията, заедно ще се устремим по друг път, за да постигнем .

 ХАРМОНИЯ=ЗДРАВЕ

 

През периода на адаптиране ще правим директни промени по короните, мостовете, линията на усмивката, съотношенията, форми, големини, цветове, така заедно създаваме промяната и виждаме големите ефекти от малките детайли.

Това дава спокойствие, сигурност и комфорт. Усещане и възможност да контролирате промяната и пряко да участвате в нея. Този метод в естетичната дентална медицина е пътят към усмивката, който гарантира 100% индивидуалност и неподражаемост. Да извървим заедно пътят към Усмивката

 

 

Aвангард Дентал

Пътят към Успеха